Waarom Anaco?

Anaco staat voor transparantie, voor inzet en motivatie ten gunste van u als binnenschipper. Dat wij zeer goed georganiseerd zijn en heel de ploeg super gemotiveerd is, laat ons toe die beloftes naar u toe echt waar te maken.

TRANSPARANTIE

Wat betekent dat concreet? Dat we heldere en doorzichtige afspraken met u maken. Deze overeenkomsten zijn zonneklaar. U kan ze perfect controleren, omdat ze echt zuiver zijn. U weet precies wat onze dienstverlening kost. Wij bemiddelen tussen de opdrachtgever en de binnenvaarder. Wij doen ons best om opdrachten voor u te bekomen aan de best mogelijke – marktconforme – mogelijkheden. Wat wij in ruil hiervoor krijgen is geen geheim, integendeel: een vaste commissie van 7%.

U krijgt een exacte kopie van het contract dat we met de bevrachter/opdrachtgever voor u afsluiten. Daar ziet u foutloos wat de afgesproken prijs is. Wij vragen, noch krijgen, enige extra commissie achter uw rug. Wij behartigen uw belang met hart en ziel. Het is soms heel verwarrend en zelfs problematisch hoe de vork precies in de steel zit. Wie zijn de tussenpersonen of klanten, wat zijn de exacte voorwaarden rond de prijs enz… Dat was voor ons de doorslaggevende reden om Anaco op te richten. Eerlijkheid en transparantie duren het langst!

Lees hier meer over onze werkwijze.

INZET EN MOTIVATIE

Elke ploeg of elk team presteert maar zo goed als haar zwakste schakel. Daarom moet IEDEREEN hier bij Anaco zich voor de volle 100% voor u inzetten. Zo simpel is het.

Wij zitten hier allemaal met elkaar in een grote open ruimte. We ondersteunen elkaar om nog beter te presteren. We lossen samen uw problemen op indien 1 persoon dit niet alleen kan. Als u met Anaco werkt dan staan we naast en achter u. Maakt u deel uit van een groep, ik wil bijna schrijven, ‘hoort u bij onze familie.’

En voor mensen uit onze familie doen we veel. Daar hebben we alles voor over. We halen voor u altijd het onderste uit de kan. Vechten voor u door te onderhandelen in uw belang. Wij kennen uw beroepsleven door en door. We begrijpen wat er voor u van belang is en kennen u, uw schip en vaak zelfs uw gezin. We weten, dankzij onze contacten met talrijke belangrijke opdrachtgevers, wat er leeft in de markt. Waar de kansen op elk moment voor u liggen. Wat we kunnen bekomen voor onze binnenschippers. Voor onze familie.

REGLEMENTERING

Uiteraard worden alle schepen in de vloot opgevolgd wat betreft EBIS, veiligheids- en milieuvoorschriften, certificering en personeelsbeleid.

Het kwaliteitsmanagement wordt door ons eigen safety departement samen met de firma Transafe verzorgd.